Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FELSZERELÉS

Rendezés:

Bojlis felszerelés minőségi kivitelben

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a bojlizás nem csupán egy horgászmódszer a sok közül, hanem már-már életformának tekinthető. Aki pedig ennek az életformának szenteli az ideje túlnyomó részét, annak mindenképp szüksége van egy minőségi bojlis felszerelésre. A módszer hatékonysága vitathatatlan. A csodagolyóknak tekinthető csalikkal nagy eséllyel életünk halát is megfoghatjuk.

Az viszont már korántsem mindegy, hogy miből állítjuk össze végszerelékünket, illetve a horgász milyen további eszközökkel és kiegészítőkkel szenteli idejét a hobbijának. Nem vitás, hogy a kínálatban található bojlis felszerelés nemcsak megkönnyíti a horgászatot, de magát az élményt is növeli. Elvégre nem mindegy, hogy milyen felhasználói élményt kínál akció közben. A kínálatban megtalálható minden, ami szükséges egy teljes bojlis felszerelés kialakításához. A felszerelés minden darabja minőségi termékekből állítható össze, az elsőfékes orsóktól kezdve, az elektromos kapásjelző szetteken át, egészen a rod pod állványokig.

Hogy pontosan mi különböztet meg egy igazi bojlis horgászt az átlagostól? Egyrészt a bojlis felszerelés, másrészt pedig a hallal való kíméletes és kulturált bánásmód. Hiszen nem elhanyagolható, hogy a hal visszaengedése milyen körülmények között valósul meg. Éppen ezért annyira lényeges a termék minősége, mert ezen múlik többek között a hal épsége is. Nélkülözhetetlen kellék egy megfelelő méretű merítőháló, egy pontyzsák, nem beszélve a pontymatracról vagy bölcsőről, amelyek szintén a kínálat részét képezik.