Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CIPŐ, BAKANCS, CSIZMA, PAPUCS

Rendezés:

Mellescsizma prémium kivitelben

Hiába a beetetés és bármilyen csalogatása a halaknak, valahogy még mindig ott lappang bennünk az érzés, hogy jobb lenne közelebb jutni hozzájuk. Esetleg csak a nádszélig, ahol már lábbal lehet kopogtatni egy mellescsizma viselete közben, hogy hol fürödték keményre az iszapos medret, mert ott jobb etetni. De olyan eldugott helyeket is felfedezhetünk és kihasználhatunk, ahol talán azelőtt még nem járt senki. Nincs is nagyobb kincs annál, mint egy saját horgászhely felfedezése. 

Viszont, bármennyire lelkesen vágunk neki a kalandnak, a felszerelésről semmiképp sem feledkezhetünk meg és bizony könnyen szembe találhatjuk magunkat olyan helyzetekkel, ahol elengedhetetlen a mellescsizma viselete. Ebben a kategóriában óriási előnyt jelent, ha bizonyos részei, például a térdeknél, neoprénnel béleltek. Ezért ezeknél a daraboknál kimondottan igaz, hogy nemcsak a méret a lényeg, hanem fontos az anyaghasználat, a varratok minősége is. Ha úgy adódik, hogy le kell térdelni a vízben, akkor ez a mutatvány is minden további nélkül kivitelezhető, ha egy remek mellescsizma van rajtunk, ami szabad mozgást tesz lehetővé, még a leghúzósabb szituációkban is. 

A kivehető övvel rendelkező modellek másik nagy előnye, hogy ezáltal sokkal jobban illeszkednek a viselőjük alakjához. A talprész kialakítása szintén lényeges tényező, hiszen ellenállónak, ugyanakkor kényelmesnek kell lennie, ha több órán keresztül várjuk a kapást. Végül pedig eljön az idő, amikor a mellescsizma lekerül, ebben pedig a kiálló sarokrész lesz a segítségünkre, ami szintén egy egész praktikus kiegészítőnek számít.