Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felszerelés bérlés

 

Csak pár napig használnád a felszerelést? Béreld ki tőlünk!

Bérlési rendszerünk egyszerű és átlátható. Nézd meg a bérelhető felszerelések listáját és a bérleti díjakat listánkban, gyere be az üzletbe, írd alá a szerződést és vedd át a terméket.

Válogathatsz etetőhajók, csónakmotorok, akkumlátorok és töltők, halradarok, gumicsónakok, kompresszoros hűtők és dőlőbóják közül is.

Bérlési feltételek:

  • A bérleti szerződést szaküzletünkben személyesen van lehetőség aláírni az eszköz átvételekor. Előzetesen adatbekérőt küldünk e-mailben, hogy a szerződésed elkészüljön az átvételig, így gyorsabb lesz a folyamat.
  • A szerződés aláírásakor a kauciót és teljes bérleti összeget is rendezned kell.
  • Nem számolunk fel bérleti díjat, ha a visszahozatal napján 11 óráig visszahozod a felszerelést.
  • Vasárnap üzletünk zárva tart, így ezen a napon nem tudok sem bérelni sem felszerelést visszahozni, viszont itt is érvényes a visszahozatalra, hogy hétfő 11 óráig nem számítunk fel bérleti díjat a hétfői napra.
  • Az eszközöket tiszta állapotban kérjük visszahozni, a tisztításért plusz díjat számítunk fel (gumicsónak: 5000 Ft, etetőhajó: 3000 Ft, egyéb: 2000 Ft) 

További részleteket a Bérleti szerződésben találsz. Minta szerződés ide kattintva megtekinthető. Bérleti díjakért kattints ide.