Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HARCSÁZÓ ZSINÓROK

Rendezés:

Milyen az ideális fonottzsinór?

A nyár vége kiváló alkalmat teremt a horgászatra. Ilyenkor már nincs olyan nagy forróság, de azért még mindig elég meleg a víz ahhoz, hogy a halak folyamatosan aktívak legyenek. Legyen tehát elöl a fonottzsinór és történjen meg a botok felszerelése a kapitális fogáshoz.

Első lépésben érdemes eldöntened, hogy pontosan milyen halra mész. A harcsa igazán remek trófeának számít, de kicsit sem adja magát könnyen. Egy jól ismert ragadozóról van szó, rendkívül erős és ellenálló, valamint remek küzdő. Gyakran órákig kell fárasztani a méretesebb példányokat, vagyis a fonottzsinór kiválasztása döntő jelentőségű. Érdemes még megemlíteni az érdes száját, amivel dörzspapír módjára tud koptató hatást kifejteni és ez a legtöbb hagyományos előkét gyorsan elszakítja.

A minőségi fonottzsinór remekül kitart

Ha nem tudnád eldönteni, hogy éppen milyen fonottzsinór mellett dönts, akkor most figyelj! Amennyiben pergetni szeretnél, akkor a KOÓS 12X Spin Braid kopásállóságból jeles, ami a fokozott igénybevétel alkalmával sem fog hamar elkopni. Sűrű szövéséből adódóan a vizet nehezen veszi fel, ami a pergetésnél jelentős előnyt biztosít.

Ha nagyobb mennyiség kellene, hogy több botot is felszerelj, akkor a majdnem 1500 métert kínáló MadCat Distance 8-Braid tökéletes választás. A „fluo zöld” szín nem kopik le és így mindig jól látható. A bójás horgászatnál egyszerűen utolérhetetlenek az előnyei. Amennyiben szeretnél felkészülni egy minőségi előkével, hogy garantáltan ne legyen esélye a harcsának megszökni, úgy a MadCat Power Leader fonottzsinór lesz a hasznodra. Készülj fel minden eshetőségre és irány a vízpart!