Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keen Carp Professional Preserver Csali Konzerváló

5.299 Ft 4.099 Ft
23%
Kategória szűrő
Aprócikkek
Menny.:db
Cikkszám: KC00011-00
Egységár: 4.099,00 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: KEEN CARP
Minden rendelést 3 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

keverje a folyékony Preserver-t a tojáshoz, és keverje el vele.

Látni fogja, hogy a Preserver azonnal feloldódik a tojásban.

Rövid távú tartósítás:használjon például 20 ml-t 500 g bojlimixhez.

A bojlik ekkor egy hétig eltarthatók.

Hosszú távú tartósítás:használjon például 50 ml-t 500 g bojlimixhez.

A bojlik ekkor több hónapig is eltarthatók.

Figyelem: a fentiek csak irányelvek!

Íme, néhány tipp, hogy "elcsíphesse" a tartósítási eljárás lényegét.

Néhány tipp: - ha a főzés vagy gőzölés után kissé hosszabban hagyja száradni a bojlikat, akkor kisebb lesz a nedvességtartalmuk.

Emiatt kevésbé valószínű, hogy megpenészednek. - a tartósítás módjára jobban ráérezhet, ha először kisebb próba-mixeket készít.

Pl. 2 fajta keveréket, méghozzá különböző adagolásban.

Példaként: halliszt-mix 15, 30 és 50 ml-es Professional Preserver-rel.

Ennek ellentéteként azonos adag szénhidrát-mix. - az elkészített bojlikat még különböző időtartamokig száríthatja. - érdemes különböző átmérőjű bojlikat készíteni, így valóban láthatja, hogy milyen hatást gyakorol különböző átmérő, száradási idő, adagolás és keverék-típus kombinációja.

Nagyon tanulságos.

Apróba-bojlikat csomagolja átlátszó műanyag zacskókba, és írja rájuk az adatokat (dátum, időpont, adagolás, keverék-típus).

A zacskókat tárolja meleg, azaz minél kedvezőtlenebb helyen.

Próbálja meg minden 24 órában rögzíteni az állapotot.

A Professional Preserver hátrányai:

Formázhatóság: létezik egy bizonyos, kedvezőtlen kombináció keverékből, olajból és Preserver-ből, amitől a formázás közben lyukak keletkezhetnek a bojliban.

A kombináció: sok zsíros szójaliszt, sok olaj és sok Professional Preserver a keverékben.

A megoldás az, hogy a keveréket tegyük egy kicsit nedvesebbé.

Adagolás: 80 - 120 ml / 1kg mix

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!