Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Széchenyi Terv Plus - Pályázat

Pályázat megnevezése: GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

Kedvezményezett neve: Angling Nation Korlátolt Felelősségű Társaság

A képzés elnevezése és célja:

-          Kommunikáció és konfliktuskezelés: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket, és megismerjék a konfliktuskezelési technikákat.

-          Excel képzés: a képzési program célja az Excel alapvető ismereteinek elsajátítása.

Szerződött támogatás összege: 2.883.100 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

-          Kommunikáció és konfliktuskezelés: a képzés során a résztvevők megismerkednek kommunikáció sajátosságaival és technikáival, a kommunikációs viselkedésmódokkal, megismerik saját kommunikációs viselkedésmódjukat és képessé válnak annak fejlesztésére. Megtanulják felismerni a konfliktushelyzeteket és hatékonyan kezelni azokat.

-          Excel képzés: a képzés során a résztvevők elsajátítják a táblázatkezelés alapjait, új munkafüzet létrehozásának módszerét, megtanulják az ablakkezelést, az Excel lapfüleinek áttekintését, megnyitását, mentési lehetőségeket, munkafüzetek, munkalapok kezelését, szöveg és cellaformázást, igazítást, egyesítést, oldalbeállítást és nyomtatást, a művelet visszavonását vagy visszaállítását. Megtanulják az excelek alap funkcióit és használatát.


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.04.30.