Leírás
Egy szín semleges, (vörösvérsejtektől mentes) magas fehérjetartalmú disznóvérből készült alapanyag, melyet jelentős gél-kötő tulajdonsága miatt előszeretettel és széles körben alkalmaznak a csalik gyártásánál. Azoknál a csaliknál ahol szín és aromamentes kötőanyag szükséges, valamint fontos a jó emészthetőség, rendkívül nagy segítségünkre lehet. Ez a termék a csaliknak ad egy szilárd, mégis rugalmas kötést úgy, hogy a bojliban lévő attraktorok és aromák egyenletes kiáramlását nem befolyásolja! (A csalit nem teszi zárttá!)
Figyelem! Tökéletes szilárdsága és kötése, valamint emészthetősége lesz a csalinknak, 50g/kg egg albumin és 50g/kg vérplazmapor alkalmazása mellett, így sem lactalbumin sem casein nem kell a csalinkba!
Hollandia legnevesebb gyártójától, kitűnő minőség!
Adagolás:
Mérsékelten erős kötés esetén 30-60g/kg
Kemény csalik készítésekor 80-100g/kg
Paraméterek
Kiszerelés | 0,5kg |
0,8kg | |
5kg |