Kép: | Cikkszám: | Név: | Típus: | Elérhetőség: | Ár: | Egységár: | Kosárba |
SC00049-00
|
S-Carp Egg Albumin tojásfehérje Por
|
0,25kg
|
Nincs raktáron
|
2.399 Ft
|
9.596,00 Ft/kg
|
||
SC00049-01
|
S-Carp Egg Albumin tojásfehérje Por
|
0,5kg
|
Nincs raktáron
|
4.399 Ft
|
8.798,00 Ft/kg
|
||
SC00049-02
|
S-Carp Egg Albumin tojásfehérje Por
|
0,8kg
|
Nincs raktáron
|
6.899 Ft
|
8.623,75 Ft/kg
|
Leírás
Kifogástalan minőségű szóró-szárítással előállított, homogenizált nagy tisztaságú tojásfehérje por. Segít a bojlit keményebbé tenni és a főzési, párolási időt lerövidíteni. 1kg kb. 260 db. tojásfehérje szárazanyagának felel meg. A javasolt adagolása max. 5-10%. Ilyen mennyiség mellett még nem csökkeneti a bojlikban lévő aromák és étvágyfokozók kiáramlását! Törpe harcsás, vagy erősen rák lakta vizeken, ahol javasolt a keményebb bojli alkalmazása max. 10%-ban alkalmazva nagy segítségünkre lehet! Az egg albumin erős és jó kötőképessége mellett, nem csökkenti a bojli emészthetőségét.
Az általunk forgalmazott Egg Albumin extra erős kötési tulajdonsággal rendelkezik!
Adagolás: max. 5-10 %
Fehérje: 80 %
Zsír: 5 %
Paraméterek
Kiszerelés | 0,25kg |
0,5kg | |
0,8kg |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!