Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

S-Carp Egg Albumin tojásfehérje Por

Cikkszám: SC00049-NO
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Típusonként eltérő
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Típusonként eltérő
Szállítási díj: 1.790 Ft
Gyártó: SCARP
Minden rendelést 3 munkanapon belül szállítunk!
9.900Ft felett ingyenes szállítás!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!
Kép: Cikkszám: Név: Típus: Elérhetőség: Ár: Egységár: Kosárba
SC00049-00
S-Carp Egg Albumin tojásfehérje Por
0,25kg
Előrendelhető
2.399 Ft
9.596,00 Ft/kg
Menny.:dbÉrtesítés
SC00049-01
S-Carp Egg Albumin tojásfehérje Por
0,5kg
Előrendelhető
4.399 Ft
8.798,00 Ft/kg
Menny.:dbÉrtesítés
SC00049-02
S-Carp Egg Albumin tojásfehérje Por
0,8kg
Előrendelhető
6.899 Ft
8.623,75 Ft/kg
Menny.:dbÉrtesítés

Leírás

Kifogástalan minőségű szóró-szárítással előállított, homogenizált nagy tisztaságú tojásfehérje por. Segít a bojlit keményebbé tenni és a főzési, párolási időt lerövidíteni. 1kg kb. 260 db. tojásfehérje szárazanyagának felel meg. A javasolt adagolása max. 5-10%. Ilyen mennyiség mellett még nem csökkeneti a bojlikban lévő aromák és étvágyfokozók kiáramlását! Törpe harcsás, vagy erősen rák lakta vizeken, ahol javasolt a keményebb bojli alkalmazása max. 10%-ban alkalmazva nagy segítségünkre lehet! Az egg albumin erős és jó kötőképessége mellett, nem csökkenti a bojli emészthetőségét.

Az általunk forgalmazott Egg Albumin extra erős kötési tulajdonsággal rendelkezik!

Adagolás: max. 5-10 %

Fehérje: 80 %

Zsír: 5 %

Paraméterek

Kiszerelés 0,25kg
0,5kg
0,8kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!