Leírás
Kifogástalan minőségű, garnéla rákokból, L.T. (ún. Low Temperature) eljárással készített liszt. Az alacsony hőmérsékletű kezelésnek köszönhetően, tápanyagban gazdag marad. Rendkívül jellegzetes és erőteljes illatának, karakteres ízének köszönhetően kitűnő kiegészítője lehet a halas - rákos jellegű bojliknak. Egyúttal erős és természetes jellemvonásai miatt segít, hogy a pontyok hamar felismerjék és elfogadják a csalinkat. Magas aminosav tartalma miatt jelentősen növeli a bojli vonzerejét, emészthetőségét! Mivel egy kissé alacsonyabb fajsúlyú alapanyag a hallisztekhez képest, ezért ügyeljünk az adagolására! Emészthetősége kb.90%-os!
Fehérje: 60-62 %
Ajánlott adagolás: Kb. 30-50g/kg, a többi alapanyag súlyától függően.
Figyelem! Az általunk forgalmazott Garnélahús liszt garantáltan a legjobb minőség a piacon! Csak nagyon kis százalékban tartalmaz szárított rákpáncélt és tisztaságának köszönhetően rendkívűl erős garnélarák illat jellemzi!
Paraméterek
Kiszerelés | 0,5kg |
0,8kg | |
5kg |