Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sticky Baits Bloodworm Pellet

3.069 Ft 2.762 Ft
10%
Menny.:db
Cikkszám: SY00027-00
Egységár: 2.762,10 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 1.699 Ft
Gyártó: STICKY BAITS
Minden rendelést 3 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

Eredeti és még mindig a legjobb a Sticky Baits Bloodworm termékcsalád! Igazi testamentuma ennek a csodálatos csalinak, ezért számos más gyártó próbálta lemásolni az évek során. De mi teszi a mi változatunkat egyedivé? Termékeinkbe magas számú igazi szúnyoglárva kerül, így biztosítva az attraktív tulajdonságait ennek a kétségtelenül legnagyszerűbb természetes ponty tápanyagforrásnak- egyszerű, de működik.

Alapvetően egy haleledel-alapú mix, LT-94 felhasználásával, valamint tejfehérjék, oldható halfehérjék, rák kivonatok, vér plazma és megbízható Robin Red található benne. Gyors és lassú felhasználású energiaforrások és válogatott természetes eredetű vitaminok és ásványi anyagok hozzáadásával fokozzák ezután a mixet. Mindezek öszzeadódva egy szuper négy évszakos csalit eredményeznek, melynek finom illata és gazdag vörös színe van.

Aki már látta a legendás Korda Underwater DVD-ket elsőként láthatta mennyire hatékonyak ezek a Bloodworm Pelletek a halak etetésre vonzásában és evésre késztetésében.

Ezek a legnépszerűbb és leghatékonyabb pelletek amik valaha készültek! A leghíresebb termékünk az eredeti és legjobb Bloodworm Pellet, mely elindította a szúnyoglárva forradalmat sok évvel ezelőtt. Számos cég próbálta imitálni az ötletünket, de egyiknek sem sikerült,a Bloodworm Pellet határozottan piacvezető maradt.

A teljes tápanyag értékű, alacsony olajtartalmú pelletet egyedülálló két lépéses titkos bevonattal látjuk el. A külső borítás letöredezik a pelletről és a vízoszlopban felfelé haladva adja a jelet, így vonzza az etetésre a halakat. A második réteg egy tömör sötétvörös szúnyoglárvás felhőt ereszt, mely az etetés helyén ragaszkodik a tófenékhez. Locsoló hozzáadásával könnyen lehet gyúrni, ideális a method feeder köré.

Az évek során folyamatosan dolgoztunk ezeken a pelleteken, hogy biztosítsuk a lehető legmagasabb minőséget. A szúnyoglárva nélkülözhetetlen eleme a ponty természetes étkezésének, tehát mi lehetne ennél jobb a megfogásukra, mint amire természetes ösztönből keresnek félelem és elővigyázatosság nélkül. Számtalan horgász számolt már be az eddigi legjobb etetési sikeréről miután a Bloodworm Pelleteket használta. Megengedheti Ön magának, hogy nem próbálja ki?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!