Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Trakker Inflatable Bed Underlay Ágymatrac

16.999 Ft
Menny.:db
Cikkszám: TR00291-00
Egységár: 16.999,00 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: TRAKKER
Minden rendelést 3 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

Az Inflatable Bed Underlay, egy rendkívül innovatív és ötletes eszköz a maximális és tökéletes kényelemért. A tábori ágyra szerelhető, önfelfújódó matrac előnyös tulajdonsága többek között, a kiváló szigetelő képesség, és a szuper tartás is. A többrétegű, úgynevezett cellákra osztott matrac belsejét „memóriahab” tölti ki. A sarkán lévő szelepnek pedig dupla funkciója van. Amikor a matrac össze van csomagolva, a lezárt szelep nem engedi, hogy a memóriahab megszívja magát levegővel. Kibontás után pedig a memória hab a cellák közé levegőt szív, hogy visszanyerhesse a gyártási folyamat során létrejött eredeti formáját. A kiváló minőségű PVC anyagból készült matrac igényes kivitelben, formatervezett kisméretű szállítózsákban, pontos varrási illesztésekkel, hímzett emblémával, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba. Tökéletesen illeszkedik és kompatibilis a Trakker által forgalmazott ágyakkal. Kiváló minőségű PVC anyagból készült. Ötletes tervezésénél fogva az ággyal együtt szállítható!

Használati utasítás:

  • Bontsa ki a csomagoló zsákot és vegye ki az Inflatable Bed Underlay-t. Távolítsa el a két tartó pántot majd a matracot hajtsa ki.
  • Helyezze el az Inflatable Bed Underlay-t az ágyon úgy, hogy a fekete leeresztő szelep a jobb saroknál legyen lefelé a fejrésznél, a Trakker embléma pedig felfele.
  • Helyezze el a hálózsákot az Inflatable Bed Underlay tetején, és illessze az ágyhoz a már megszokott módon.
  • A matrac feltöltésére, csavarja el a fekete leeresztő szelepet az óramutató járásával megegyező irányba, hogy nyitva legyen, így a matrac készen áll a felfújásra.
  • Miután a matrac teljesen felfújódott, csavarja el a leeresztő szelepet az óramutató járásával ellenkező irányba így az zárva lesz.


Szétszerelése:

  • Egyszerűen hajtsa fel a hálózsákot, hogy hozzáférjen a leeresztő szelephez, és csavarja azt el az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a levegő távozhasson.
  • Hajtsa össze az ágyát a megszokott módon, így a matracból a maradék levegőt is kiszorítja.
  • Ha le kívánja venni az ágyról, csavarja fel szorosan amennyire csak lehetséges, hogy a maradék levegő is kimenjen belőle. Rakja fel a két gumis tartó pántot és tegye vissza a táskájába.

Paraméterek

Mérete 186cm x 62cm x 4cm

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!