Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Trakker Revive Shelter Complete Care Kit Komplett Sátor Kabantartó Szett

14.999 Ft
Menny.:db
Cikkszám: TR00368-00
Egységár: 14.999,00 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: TRAKKER
Minden rendelést 3 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

A Revive Shelter Complete Care Kit a Trakker Products nyári újdonsága, amely egy teljes készletben tartalmazza a sátrak és más egyéb szövetanyagok tisztításához, mosásához, impregnálásához valamint a lyukak, repedések javításához szükséges készlet minden elemét.

A készlet tartalma:

Shelter Wash: hígított és azonnali használatra kész speciális mosó folyadék a sátrak és más egyéb szövetanyagok túlságosan szennyezett felületének tisztítására. (impregnálás előtt)

Shelter Proofer & Shelter Proofer Concentrate: a speciális, mosó-tisztító- ápoló, folyadék szett tökéletesen és problémától mentesen eltávolítja a szennyeződéseket (por, sár, esővíz okozta kosz, fák ágairól lehulló pihék, stb.) miközben egy ellenálló, vízálló, impregnáló réteggel vonja be a sátrak külső anyagát és más egyéb szövetanyagokat. A szett tartalmaz egy 330ml-es űrtartalommal rendelkező szórófejes flakont, / előre összekevert folyadék koncentrátummal/ valamint az utántöltőt is. (150ml) Az utántöltő használata: Öntse be a 150mililiteres koncentrált folyadékot a szórófejes flakonban, majd hiányzó 180ml-t pótolja tiszta vízzel. Az „elegyet” alaposan összerázva a mosó-tisztító és ápoló folyadék azonnali használatra kész.

Shelter Repair Kit: a sátrak szövet anyagához tervezett, rendkívül egyedi és speciális javítókészlet. A lyukak és egyéb repedések korrekciójához használt szett, három különböző méretű tapaszt, egy speciális tisztító folyadékkal átitatott kis törlő papírt és tapaszok megerősítésre használt, merev műanyag „kártyát” tartalmaz. Az „A” típusú , átlátszó és rugalmas tapaszok UV ellenálló, légzáró és vízálló kivitelben kerülnek forgalomba. Természetesen a tapaszok megfelelő méretre is vághatók. Nem csak sátor anyaghoz, hanem bőr, gumi, neoprén, műanyag és még sok más egyéb anyag javítására is felhasználható.

Non-Scratch Sponge: puha, és finom, rendkívül nedvszívó, nem karcoló, súroló tisztító-mosó szivacs. Könnyen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, miközben gyengéden bánik minden felülettel. A legtöbb kényes felületet nem karcolja meg, nem tartalmaz ásványi csiszolóanyagot. Tartós. Szabadalmaztatott technológia.
Felhasználás: nyirkos nedves tisztítás. Mosható.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!