Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sticky Baits Manilla Hookbait Kit Csalizó Alapmix + Folyékony Adalék

5.189 Ft 3.799 Ft
27%
Menny.:db
Cikkszám: SY00102-00
Egységár: 3.799,00 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: STICKY BAITS
Minden rendelést 3-6 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

A Sticky Baits Manilla termékcsalád egy négy évszakos termékcsalád, amely a “Sticky exclusive” földimogyoró fehérjét használja fel, finomított tejfehérje és madáreleség komplex keverékével kombinálva. A keveréket isteni Madagascan vanilla extract-tal fejezik be. Nemcsak szenzációs illatú, hanem tökéletes tervezésű, a halak tápigényeit kielégítő csali eredményezve.

Ez az egész éves termék olyan mogyoró fehérjét használ, melyet csak nekünk készítenek és soha más még nem használta a csaligyártásban. Ha már használt valaha mogyorót, bizonyára tudja, hogy mennyire függőként keresik a halak. Azonban a magas zsírtartalma miatt korábban csak kisebb mennyiségben lehetett használni. De most ez változott! Ezt a forradalmi összetevőt részben zsírtalanították, így a végterméket nemcsak ellenállhatatlannak találják a pontyok, de benne van az összes helyes táplálkozáshoz kellő összetevő. Mint bármely termékünknél, a Manilla titka több összetevő használatában rejlik, tehát a keverék többi része komplex őrölt tejfehérjék és madáreleség kombinációja, kivételes fogási arányt biztosítva.

Miután folyamatosan kérték tőlünk végül úgy döntöttünk, hogy meghajlunk a tömeg akarata előtt és kiadtuk a Manilla Hookbait Kit-et.

Bizonyára már sokan tapasztalták Önök közül, hogy a Manilla gyári bojli elég puha csali, a zacskóból való közvetlen kivétel után és nem ideális a hosszú távú horgászatra. Semmi esetre sem akarunk ezen "javítani", mivel éppen a puha és jól oldódó tulajdonsága miatt ennyire hatékony.

Íme a megoldás: Manilla Hookbait Kit. Ez az alapmix és folyékony adalék csomag tökéletesen illeszkedik a normál sűllyedő csalikhoz, ám egy természetes keményítőt is adtunk hozzá, ezáltal használható keményített horogcsalinak és parafa labda pop-upoknak is megfelel.

Ez a kit nemcsak egy más stílusú horogcsalit kínál, azt is jelenti, hogy egy kis csavarral egy telejesen egyedi horogcsalit készíthet, kiemelve a többi közül amennyiben szeretné. Ajánljuk mellé bármely újonnan piacra dobott Pure Naturals terméket, mivel ezek az adalékok tökéletesen kiegészítik a Manilla összetevőit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!