Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HARCSÁZÓ BOTOK

Rendezés:

Harcsázó botok a kapási arány növeléséhez

Az ősz közeledtével a horgászat iránti vágy tovább fokozódhat. A ragadozó fajták ilyenkor készülnek a téli időszakra és gyakran nagyobb kapást mutatnak. Megéri tehát a harcsázó botok felé figyelmet fordítani. Az európai harcsák igen termetes méretűre tudnak megnőni. A mondákban akkora állatok szerepelnek, amelyek embereket tudtak elnyelni.

2 méteres példányokat pedig már a Tiszában is fogtak. Tehát, ha cél megbirkózni egy ekkora szörnyeteggel, akkor nem árt alaposan felkészülni arra a mérkőzésre, amihez a harcsázó botok nyújtanak tökéletes hátteret. Természetesen a megfelelő szerelékek is kellenek, amelyek a több 10 kilogrammos súllyal is megbirkóznak adott esetekben.

Teljesen megbízható harcsázó botok

A harcsázó botok elég komoly elvárásoknak kell megfeleljenek, több szempontból. Aki ilyen halra megy, jól tudja, hogy csupa izom élőlényről van szó és rendkívüli erő kifejtésére képes. A vízben egyértelműen ő az úr és ezt tiszteletben kell tartani. A gyártók is jól tudják, hogy mire kell fokozottan figyelni a termékek megalkotásakor.

A MadCat kínálatában megtalálható a bójás horgászathoz leginkább alkalmas modell. Ez azon túl, hogy a fonott zsinórt a víz felett tudja tartani, kiváló rugalmassággal bír, amikor a harcsa erőteljes rántásait kell elnyelni fárasztás közben.

A Koós Ferenc saját fejlesztéséből megszülető harcsázó botok több 100 grammos dobósúlyával bármilyen harcsázási módszerhez remekül megfelelnek. Speciális karbon + karbonszövet gyártási technológia keretében, remek karakterisztika és erő jellemzi, ami garantáltan elhozza a várt sikert.