Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bojlis

Rendezés:

Mi a bojlis horgászat?

A bojlizás egy rendkívül gyorsan fejlődő horgászmódszer, mely Nagy Britanniából származik és napjainkban Magyarországon is egyre elterjedtebb. Elsősorban nagyobb halak esetén alkalmazzuk, leginkább pontyok fogására alkalmas, ezért is a pontyhorgászok kedvenc technikája.

Bojlis Csali

A bojlis horgászat alapja a csali összetevőinek gondos kiválasztásával kezdődik. Mindenki más receptben hisz, ezért tapasztalt bojlis horgászként a különböző alapanyagok segítségével elkészítheted a saját egyedi bojlidat.

Ha csak most kezded a pontyhorgászatot, akkor válassz a legjobb gyártók termékei közül és a sikerélmény garantált. A bojlis felszerelésedet segítünk összeállítani, megmutatjuk a nekünk legjobban bevált szerelékeket és kellékeket, keress bennünket bátran!

Bojlizás a vízparton

A bojlis horgászok általában napokat töltenek a vízparton a tökéletes kapásra várva, akár hobbi szinten, akár versenyszerűen űzik a sporthorgászatot. Az idő változékonysága miatt számos kemping felszerelést és horgászruházatot találsz webáruházunkban, hogy otthoni kényelemben érezd magad bojlizás közben is.