Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nash Spod Station Etetőállvány

12.799 Ft
Menny.:db
Cikkszám: NH00270-00
Egységár: 12.799,00 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: NASH
Minden rendelést 3-6 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

A Nash Spod Station egy olyan kiegészítő, ami nagyban megkönnyíti a dolgodat ha éppen a match pontyozásnak hódolsz, vagy csak egy nyári pecán vagy. Az erős fémkeret négy 3/8” BSF menetes sarokkal van ellátva, ahová a hosszú leszúrók csatlakoztathatók. A Spod Station-t úgy terveztük, hogy pontosan illeszkedik bele a 10 vagy 17 literes Nash négyszögletes vödör, így a csali pont olyan magasan lesz, hogy kényelmesen lehessen rakétázni vagy parittyázni, anélkül, hogy fölöslegesen hajolgatni kelljen vagy mászkálni a dobások között. Legyen szó újracsalizásról, gombóc készítésről vagy csak spod mix bejuttatásáról az etetésünk helyére.

A négyszögletes fém oldalsó tálcára tehetünk pop-up dobozokat vagy aromákat, vagy a csalizáshoz szükséges eszközöket, amelyek bármikor jól jöhetnek. Ez még ki van egészítve egy fém füllel is ahová az előre elkészített, vagy már felcsalizott előkéket akaszthatjuk, ha nagyon mozgalmas pecán vagyunk. A kampóra pedig kéztörlőt akaszthatunk vagy éppen a bojli szárítónkat, hogy közel legyen hozzánk amikor dobócsövezünk.

Az öntött keret másik oldala úgy van kialakítva, hogy tökéletesen belehelyezhető legyen egy matchman’s style bait box, amibe előre elkészített Stick Mix-es csomagokat tehetünk, vagy éppen vizet, amivel folyamatosan hígítani tudjuk a spod mixet, vagy csak megmoshatjuk benne a kezünket etetés után.

A két 3/8" menetbe a keret szélén Butt Lock-ok (nem tartalmazza a csomag) csavarhatók be, amikkel a botunkat tudjuk biztonságosan rögzíteni amikor éppen etetünk vagy csalizunk.

Megjegyzés: A csomag a hosszú lábakat és a vödröt nem tartalmazza.

Paraméterek

Méret 58 cm (szélesség) / 28 cm (mélység)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!