Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

THE ONE Black Soluble (oldódó) csalizó bojli

1.599 Ft
Kategória szűrő
Csalik
Menny.:db
Cikkszám: PV00019-00
Egységár: 1.599,00 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: THE ONE
Minden rendelést 3-6 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

A Black One oldódó horogbojlik egyedileg kiválogatott, a legjobb minőségű attraktorokkal dúsított csalik, melyek segítenek abban, hogy az etetésünkön mielőbb megtalálják a halak a horog mellett felkínált bojlit.

Állaguk kemény, köszönhetően a nagy mennyiségű fehérjének, és azoknak az összetevőknek, melyet a pontyok természetes táplálékforrásként azonosítanak a vízben.

A víz PH értékét megváltoztatva, mintegy "jel", csalogatóan hatnak a pontyokra és amurokra.

Még több fűszer, még több feketebors, még több hal, még több májkivonat!

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket!

100%-ig természetes alapanyagokból készült!

Tipp 1: horgászat előtt néhány órával áztassuk Black One dip aromába

Tipp 2: az eterésre használt oldódó Black One csalikat megőrölve (vagy szétnyomva), víz és Black One dip aroma segítségével gyúrjunk pasztát, majd vékony rétegben vigyük fel a csali felületére

A The One termékekről általában:

A PV TV csapatai általában a versenyekre 2 fajta bojlival készülnek, éppen ezért volt szükséges olyan aprólékosan „összerakni” a csalikat, hogy szinte minden vízterületen, versenykörülmények közepette is tökéletesen működjenek. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit. Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelemtől pedig igazolta a munka eredményességét.

Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy büszkén mutathatjuk be mindenkinek a The One termékeket.

Ezek a 100% természetes összetevőből készült termékek számtalan vízen töltött nap és több évnyi tesztelés eredményei. A hazai és nemzetközi versenyeken, rengeteg pontyot köszönhettünk nekik. Fogósságukat bizonyítottak a nagy pontyok horgászatánál, és a pontyfogó versenyek alatt is, ahol a mennyiség az elsődleges szempont.

Boldogok vagyunk, hogy mostantól megtalálhatóak termékeink a boltok polcain, és bízunk benne, hogy sok felejthetetlen élményt okoznak majd.

Görbüljön,…de csak a horgászbot! ...és ne feledd, válaszd a pirosat vagy a feketét!

Paraméterek

Típus oldódó
Kiszerelés 150g
Átmérő 18-20-22mm (vegyes méretek minden tégelyben)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!