Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

METHOD HORGÁSZBOTOK

Rendezés:

Feeder bot többféle változatban

Hogy milyen a tökéletes bot? Természetesen erről mindenkinek megvan a saját véleménye, az viszont vitathatatlan, hogy a feeder bot ott van az élvonalban, ami egyáltalán nem meglepő, ha egy kicsit közelebbről vesszük górcső alá.

De mégis mitől ennyire különleges és közkedvelt? Első ránézésre megtévesztő lehet a vékony, kecses kialakítása. Ennek ellenére, már-már törhetetlennek számít az extra hajlékonyságából kifolyólag. A kialakítás még nem minden, hiszen a minőségi megvalósításban igazán fontos szerepet játszik az anyaghasználat. Ez pedig már az első használat során egyértelműen megtapasztalható. További különlegesség, hogy a szebbik nem képviselőinek is szerepel a kínálatban feeder bot.

Mivel hazánkban a fenekező horgászat hatalmas népszerűségnek örvend, ezért nem meglepő, hogy ennyire keresett termék a feeder bot. A prémium kivitel mellett viszont sohasem szabad szó nélkül elmenni, függetlenül attól, hogy a karakterisztikája szerint a “light“ vagy az „extra heavy“ kategóriába tartozik. Ezeknek a változatoknak a lelkét egyértelműen a spicc adja, amiből általában 3 van. Ez azért van így, mert más-más súlyú végszerelékekhez, illetve eltérő dobótávra lettek tervezve. Ennek köszönhető, hogy a spiccek erőssége annyira széles skálán mozog.

Alapszabály, hogy nem szabad a maximális súllyal, terhelni a feeder botot vagy a spiccet, mert azzal nem lehet elérni a legnagyobb dobótávot. A kínálatban megtalálható a nagyhalakra tervezett változat is, ami a kialakításából fakadóan hosszú élettartamra lett tervezve, a könnyített egytalpas gyűrűkben található SIC betétnek köszönhetően.