Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fox Retreat Brolly System incl Vapour Infill - Sátor És Hálófülke

219.989 Ft 199.899 Ft
9%
Kategória szűrő
Sátrak
Menny.:db
Cikkszám: FX10245-00
Egységár: 199.899,00 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: FOX
Minden rendelést 3-6 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

FOX RETREAT BROLLY SYSTEM INC. VAPOUR INFILL
Az első brolly system, amely egy teljesen kivehető belső kupolával rendelkezik. Ez a tökéletes brolly system mindent tartalmaz, amit egy modern pontyhorgász elvárhat egy brollytól. Cipzáras, teljesen kivehető első pannellel kapható, amely három féle ajtóval rendelkezik: átlátszó PVC, tömör khaki és Fox Camo mozzy szúnyogháló. Minden elülső ajtó kétirányú cipzárral rendelkezik, a variálható ajtónyitás érdekében. Az elülső panelen Fox Camo mintázatú oldalsó, szúnyoghálós ablakok találhatók a nagyobb légáramlás és jobb láthatóság érdekében, miközben továbbra is védve vagyunk a nemkívánatos látogatóktól.
A Retreat Brolly Camo Mozzy Screen szúnyogháló panel opcionálisan később is megvásárolható. Eltávolítható belső páravédővel van ellátva, amely csökkenti a páralecsapódást és javítja a komfortérzetet (a páravédőt a brollyval együtt el lehet csomagolni. Az eredeti, gomb nélküli kioldó STS Equipped rendszerrel rendelkezik, amely maximális fejteret biztosít számunkra. (ahogy azt Supa Brolly-nál már megszokhattuk) Meghosszabbított, 152 cm-es (60ins) kialakítás 8 mm-es üvegszálas kerettel a masszív megjelenés érdekében, amelyek extra védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben.

  • Hátsó Fox Camo szúnyoghálós szellőzőnyílások a jobb szellőzés érdekében
  • Elől esőelvezető vályúval felszerelve
  • További jellemzők: botrögzítő hevederek, több szintű rögzítési pont a variálható magasságért, tömörített műanyagból készült kupola gumi haranggal
  • Rövid menetes középső rúd a könnyű és gyors felállításhoz (2 x 90cm-es elülső és 2 x 60cm-es oldalsó viharlábakkal együtt)
  • Védőkupakok az oldalsó viharlábak rögzítéséhez, szállításkor a rögzített lábak biztonságosabbak
  • Nagy teherbírású sátoralj egyedi ajtóbejárati csatlakozóval
  • Nagy teherbírású leszúrók
  • Strapabíró hordtáska, amely teljes hosszban cipzáras

Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Típus sátrak
Anyaga 100% poliészter
Méretek 262cm x 178cm, magasság:128cm
Szállítási méret 177cm x 23cm x 23cm
Súlya 13 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!