Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Divatosan jó vagy sem?
2021. 08. 24. 09:20:01
Divatosan jó vagy sem?

Az utóbbi időben több megjegyzést kaptam / kaptunk a Pontycentrum csapatában, de ezek közül két dolog mellett nem nagyon tudunk elmenni, másként fogalmazva a véleményem / véleményünk nem jár együtt a mai pontyhorgász trendekkel.

PVA BAG-EZÉS FORTÉLYAI, AHOGY ÉN CSINÁLOM - 1. RÉSZ
2021. 08. 24. 09:16:29
PVA BAG-EZÉS FORTÉLYAI, AHOGY ÉN CSINÁLOM - 1. RÉSZ

Györe József vagyok, fehérvárcsurgói születésű. Azt hiszem, sokak számára ismerős lehet a település neve. 1991 óta horgászom, már gyermekkorban létrejött ez a szerelem. Néhány év kivételével végig horgásztam, napjainkig. Ebből az időszakból öt évet az Egyesült Királyságban horgásztam, mivel ott éltem. Angol barátaimmal végig horgásztuk egész Közép-Angliát.

Egy három napos júniusi horgászat eredménye
2021. 08. 24. 09:06:25
Egy három napos júniusi horgászat eredménye
Idén már másodjára horgásztam egy ausztriai természetes vízen, amely több mint 600 hektár és majd 1000 méter magasan található. Ottlétemkor a természet még javában le volt maradva a máshol szokásos júniushoz képest.
 Szezonzárás Szücsiben
2021. 08. 24. 09:04:32
Szezonzárás Szücsiben

Az idei év utolsó horgászatát december 6-ára Miklós napjára időzítettük újdonsült csapattársammal, Dáviddal.

Úti célunk  a Szűcsi Völgytó, melynek tógazdája Csörgő Tomi aki szintén csapatunk tagja. Jó hírekkel fogadott minket, miszerint az utóbbi időben, több nagytestű ponty is matracra került. Úgy voltunk vele, ha naponta egy-egy kapást halra tudunk váltani, már megérte a „decemberi zimankó”

Erre a túrára 3 féle bojlit hoztunk magunkkal. Salmon PeachGigantica és az elmaradhatatlan Devill krill, mely a hideg vízben mutatja meg legjobban milyen jól is dolgozik.