Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sticky Baits The Krill Active Mix (stickmix) Etetőanyag (900g)

3.069 Ft 2.609 Ft
15%
Menny.:db
Cikkszám: SY00005-00
Egységár: 2.608,65 Ft/db
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: STICKY BAITS
Minden rendelést 3-6 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

A Sticky Baits The Krill termékcsalád a tökéletes tápanyag, amely 130 millió éve létezik... a nem igazán szerény krill a névrokona ennek az extrém sikeres halliszt-alapú csalinak. A Krill ismét arra lett kitalálva, hogy megfeleljen a pontyok étkezési szükségleteinek, a bolygónkon található legfrissebb, magas minőségű hallisztek, tejfehérjék és madáreleségek találhatóak benne. Ennek a csalinak van talán a legtöbb rekord fogása a közelmúlt történelmében.

A Krill termékcsalád kiegészítéseként lett fejlesztve, de ideális önállóan zacskóban, stickmixnek, etetőkosárba vagy etetőanyagnak, spod mixnek bármely más csalinkkal együtt használva.

A The Krill Active Mix nagy mennyiségű alapmixet tartalmaz, emellett megnövelt tartalmú oldódó összetevőket, így sokkal gyorsabban oldódnak ki az attraktorok mint amit egy hagyományos főzött csali el tudna érni. Vízbe mártva a Krill Active Mix életre kell, apró eleség részecskék szabadulnak ki, melyek felemelkednek a vízoszlopban, vonzzák a halakat és extra bátorírtást adnak nekik, hogy egyenek, de az élelem mennyiség eközben minimális marad.

Csak a legfinomabb összetevőket tartalmazza: LT-94 halliszt, rákkivonat, tiszta krill liszt, krill fehérje, valamint néhány szemet a híres Krill Pelletünkből.

Ezt a terméket a pontyozó horgászoknak tervezték zacskókba, stickmixnek, de tetszeni fog bármely horgásznak, bármi is a célja. Magas minőségű mix, nem tartalmaz olcsó tömegnövelő anyagot, tehát ha jól akarunk kijönni vele, lehet használni fele-fele arányban kenyérbéllel és még így is nagyon hatékony. Ajánljuk hozzá a Pure Krill Liquid-et nedvesítéshez, egy természetes pontymágnesként.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!