Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sticky Baits The Krill Paste Horogpaszta

3.729 Ft 2.599 Ft
30%
Menny.:db
Cikkszám: SY00012-00
Egységár: 8.663,33 Ft/kg
Raktár 1 (max. 3 munkanap szállítás): Raktáron
Raktár 2 (max. 5 munkanap szállítás): Nincs raktáron
Szállítási díj: 991 Ft
Gyártó: STICKY BAITS
Minden rendelést 3-6 munkanapon belül szállítunk!
10000ft alatti csomag esetén a szállítási költség 1699Ft! 10000-20000ft közötti csomag esetén a szállítási költség 1299ft! 20000ft feletti csomag esetén a szállítási költség 999ft!
Kérdés esetén hívd a +36 20 356 5284 számot!

Leírás

A Sticky Baits The Krill termékcsalád a tökéletes tápanyag, amely 130 millió éve létezik... a nem igazán szerény krill a névrokona ennek az extrém sikeres halliszt-alapú csalinak. A Krill ismét arra lett kitalálva, hogy megfeleljen a pontyok étkezési szükségleteinek, a bolygónkon található legfrissebb, magas minőségű hallisztek, tejfehérjék és madáreleségek találhatóak benne. Ennek a csalinak van talán a legtöbb rekord fogása a közelmúlt történelmében.

Kihasználva az eddig ismert legtáplálóbb mikroorganizmust, a The Krill Paste Horogpaszta tervezésekor ügyeltek arra, hogy tökéletesen illeszkedjen a pontyok táplálkozási szükségleteihez, ezáltal aktívan keresik a csalit, mint ideális élelemforrást.

A Krill hozzáadásával nemcsak a táplálkozási profilt fejlesztették, hanem a legjobb természetes "ízfokozó"-nak tartott Krill táplálkozási "őrjöngésbe" kergeti a halakat.

Habár a termékcsalád a Krill becenevet kapta, ez a kíváló paszta 25 különféle összetevőt tartalmaz, többek közt olyan gyöngyszemekét, melyeknek mérhetetlen sikerét köszönheti. Bár szeretjük a nyílt és őszínte megközelítést... kell, hogy legyenek kis "titkaink" is!

A legtisztább összetevők felhasználásával egy gazdag mélynarancs halas pasztát készítettek, erős aromával. Egy természetes tartósítószer optimális szintű hozzáadásával hosszabb távon tárolható a horgászok kényelmére.

A horogpaszta gyors lebomlási ideje és az attraktorok szétesése biztosítja a maximális halat vonzó erejét. Habár arra lett tervezve, hogy a Krill horogcsalik köré gyúrjuk, számols más felhasználási módja is lehetséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!