Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BOJLIS HORGÁSZBOTOK

Rendezés:

Magas minőséget képvisel a bojlis bot

Amikor az embernek már tele van a feje mindenféle problémával, akkor érdemes időt szánnia a lazításra és a feltöltődésre. A horgászat erre egyszerűen kiváló tevékenység, ami tökéletesen tisztítja az elmét. Mire van ehhez szükség? A bojlis bot kihagyhatatlan a felszerelésből.

Természetesen nem mindegy, hogy milyen hal a célpont, ugyanis ennek fényében kell kiválasztani az ideális eszközpalettát. A magas színvonalat képviselő bojlis bot az, amivel a pontyok kifogása mesterfokra emelhető. Remek karakterisztikával rendelkeznek, ami hozzájárul a hatékonyság növeléséhez.

Több előnnyel bír a bojlis bot

Ha eldöntötted, hogy a kapitális fogást egyértelműen bojlival szeretnéd elérni, akkor már csak a hatékony felszerelés kiválasztása marad hátra. A legtöbb bojlis bot általában 2 vagy 3 részes, ezeknek az összeillesztése pedig gyorsan elvégezhető. A gyártók nem bíztak a véletlenre semmit, ezért a külsőre is sokat adtak. A modern és dizájnos megjelenés alap.

Bár senki sem a halaknak akar tetszeni, de azért a partra is nagyobb lelkesedéssel vonul ki bárki, ha tényleg a kornak megfelelő bot van a kezében. A karbonszálas megerősítésnek hála, a nagyobb súly és rohamszerű lökések sem jelentenek majd problémát a fárasztás során. A stabil orsótartó minden típus alapvető tartozéka. A hajlékony spicc, valamint a tartós gyűrűk a damil vezetés kulcselemei és az élményhorgászat lényegi részeiként szolgálnak.