Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ELEKTROMOS KAPÁSJELZŐK

Rendezés:

Kiváló horgásztárs az elektromos kapásjelző

A modern horgászat egyik fontos kiegészítő eszköze az elektromos kapásjelző. Ez a berendezés egyszerűen nem maradhat otthon, amikor cél a kapitális fogás elérése. A folyamatos technikai fejlesztések következtében olyan magas szintű termékkategória született meg, ami már önmagában elismerést érdemel.

A parton ücsörögve gyakran előfordul, hogy a horgász a kellemes levegőn elszenderedik vagy éjszakára is marad, az esélyek növelése érdekében. Az elektromos kapásjelző ilyenkor az a társ, amire bárki vágyhat. Azonnal jelzi a zsinór megmozdulását és ezzel megnöveli a fogás esélyét. Bátran vissza lehet húzódni az árnyékba kicsit lazítani, mert amikor a hal odamerészkedik a csali közelébe, akkor arról biztosan tudni fogsz.

Óriási elektromos kapásjelző kínálatból lehet meríteni

A teljesség igénye nélkül meg lehet említeni a Fox, Nash, ATT, Delkim, Delphin, Prologic, Carp Spirit, Carp Academy elektromos kapásjelző márkákat és ezek mindegyike több típust rejt magában. A kínálat tehát nagyon széles, így garantáltan megtalálod az elvárásaidat leginkább kielégítő felszerelést, mind minőségben, mind árban. Komplett szettekre is lecsaphatsz, amelyek vevőegységeket ugyanúgy tartalmaznak, általában több botos kiszerelésben. Ezek stílusos hord táskában kapnak helyet, amit egyszerűen magaddal vihetsz bárhová.

A gyakran többszínű LED fények egyértelműen jelzik, amikor a zsinór megmozdul, így még a legsötétebb éjszaka sem lehet akadálya a horgászatnak. Az elektromos kapásjelző hangjelzése tetszés szerint állítható, hogy biztosan meg lehessen hallani azt bármilyen körülmények között. Egy ilyen segítséggel a fogás esélye komolyan megnő.